Hvorfor en søppeltømming er riktig for det moderne kjøkkenet

En søppeltømming, også kjent som en matavfallsbeholder, maler matavfallet som produseres på kjøkkenet til fine partikler på kort tid og spyler dem bort direkte gjennom avløpet.Ikke bare reduserer det plassen som tar opp av avfall og sparer rengjøringstid, det er også bra for miljøet og helsen.Det er essensielt for familier å velge en matavfallsbeholder som er egnet for hjemmebruk.Men i forhold til den nåværende tilstanden til våre hjemmekjøkken, er det ikke vanlig å avhende matavfall.Mange har en avventende holdning til tilgjengeligheten av matavfallshåndtering.

Så hvorfor egner en matavfallsbeholder for hjemmet?

1. Opptar mindre plass: Matavfallskvernen er liten og kan plasseres under kjøkkenskapene eller i skapene, tar svært liten plass og tar ikke for mye plass i hjemmet.

2. Lett å rydde opp: matavfallsavfallsbeholderen trenger ikke å rengjøres manuelt, maskinen med den lille blå flasken til Time Genie vil automatisk rengjøre innsiden av maskinen etter maling for å unngå at maskinen avler bakterier og genererer lukt.

3. Reduser lukt og bakterier: det behandlede matavfallet avgir ikke lukt, og reduserer dermed antall lukter og bakterier i rommet og holder inneluften frisk.

4. Miljøvern og energisparing: Matavfallsbehandleren kan effektivt behandle matavfall og redusere miljøbelastningen ved å sende det til deponi eller forbrenning, noe som ikke bare reduserer miljøpåvirkningen av deponi, men sparer også enkelte søppelsekker.

5. Tidsbesparende: reduserer husarbeid som levering av søppel og desinfisering av søppel.

6. Enkel drenering: de behandlede partiklene er så fine at de ikke blokkerer avløp og kloakk.

Så, hvordan kjøpe en matavfallsbeholder?

1. Strøm: Strøm er en viktig indikator på kapasiteten til matavfallsbeholderen, jo større kraft, jo høyere prosesseringseffektivitet.Du bør imidlertid også vurdere strømforbruket og velge den kraften som passer familiens behov.AC-motorens drivkraft er vanligvis i 300W-600W, permanent magnet DC-motorens drivkraft er vanligvis i 500W-800W.vanligvis hjemmebruk å kjøpe 300w til 600w eller så kan være.

2. Materiale: matavfallsskall, kvern og andre deler bør velges med slitesterkt og lett å rengjøre materiale, for å lette rengjøring og vedlikehold.Samtidig, på grunn av arbeidsmiljøets spesifisitet, stilles det strenge krav til produktprosess, materiale og produktteknologi.Derfor må vi velge et maskinprodukt som enkelt kan takle fuktige og høye temperaturmiljøer og som er rustsikkert uten bevisst vedlikehold.

3. Slipesystem: slipepresisjon og materialkvalitet er også viktig, jo mindre og mer jevnt partiklene som håndteres, jo sterkere er knusekapasiteten til produktet og desto mer bidrar til drenering.Prøv å bruke et system som ikke er lett å tette og ha på seg.

4.Støy: matavfallskasser kan produsere en viss mengde støy, velg en lavstøyprosessor, kan redusere innvirkningen på familielivet.Derfor er et lavt støyprodukt i en lignende sammenligning utvilsomt et bedre valg.


Innleggstid: 30. mai 2023